fbpx

Chcesz pracować w rozwijającej się firmie? Może ciebie szukamy!

Jesteśmy szybko rozwijającą się firmą, stale poszukujemy nowych pracowników do rozwoju marki Senactive. 

Jeśli jesteś zainteresowany pracą w naszej firmie wyślij CV i list motywacyjny na adres: praca@senactive.pl

 

Klauzula informacyjna dotycząca rekrutacji w systemie internetowym.

1. Administratorem Danych Osobowych jest BFM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Bytomiu zarejestrowana w Sądzie Rejonowym Katowice – Wschód w Katowicach, Wydział VIII Gospodarczy Krajowego rejestru Sądowego pod nr KRS: 0000253906, NIP: 9542546734

2. Podanie danych osobowych w CV jest dobrowolne, lecz konieczne do przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego. Konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości przeprowadzenia postępowania rekrutacyjnego. Dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 pkt. a i c rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U. UE. L. z 2016 r. Nr 119, str. 1) – dalej RODO

3. Przysługuje Pani/ Panu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

4. Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi na przetwarzanie danych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

5. Dane osobowe będą przetwarzane do momentu zakończenia prowadzenia rekrutacji, nie dłużej jednak niż przez trzy miesiące od dnia przesłania CV.

6. Dane osobowe kandydatów nie będą podlegały zautomatyzowanemu przetwarzaniu.

7. Proszę o zawarcie w aplikacji zgody o następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji przez BFM spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Bytomiu na potrzeby przeprowadzenia procesu rekrutacji” i przesłanie na adres mailowy : praca@senactive.pl

8. Jeśli wyraża Pan/ Pani również zgodę na przetwarzanie danych osobowych po zakończeniu procesu rekrutacyjnego na potrzeby przeszłych rekrutacji, proszę o dostarczenie zgody o następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zamieszczonych w moich dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb rekrutacji na stanowisko ………(stanowisko pracy) oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych przez BFM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Bytomiu.”

Co nowego na naszym blogu

Zobacz wszystkie
1 sierpnia 2020

Słoneczna promocja

Zapraszamy do zapoznania się z promocją i warunkami promocji wiosennej

14 maja 2020

Wszystkie Łóżka 20% Taniej

Nowa promocja – 20% zniżki na wszystkie łóżka. Zainspirowana pragnieniami klientów, snem o wygodnym łóżku.

31 marca 2020

Promocja Wiosenna -20%

Zapraszamy do zapoznania się z promocją i warunkami promocji wiosennej

28 lutego 2020

Targi Meblowe Polska 2020

Targi Meble Polska 2020 SENACTIVE Na koniec Targów Zoom na wyjątkowy design kolekcji FreshFlow materacy oraz poduszek. Technologia ta to rozwiązanie, które w znaczący sposób zwiększa higienę snu poprzez poprawę cyrkulacji powietrza. Wzbogaciliśmy materiały drukowane,…

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Rozumiem